Telefoonnummer

0478 76 18 34

E-mail

info@gozen.be

Openingstijden

Enkel op afspraak

Hallo, ik ben Shelly. Ik ben 24 jaar en ik woon in Ninove samen met mijn 2 schatten Wibren en Ziva (mijn hondje).

In mijn vrije tijd dans ik wekelijks. Ik spreek ook graag eens af met vrienden en vriendinnen. Zij vinden het alleszins een voordeel dat er een schoonheidsspecialiste in de vriendengroep zit: tips voor de huid en verwennerij samen met een toffe babbel, meer heeft een mens niet nodig om zich goed in zijn/haar vel te voelen.

Waarom ben ik nu zelf schoonheidsspecialiste geworden?

Dit idee spookt eigenlijk al heel lang in mijn hoofd. Van kinds af aan, droomde ik van een eigen salon. Ik speelde toen met een vriendin “schoonheidssalon”. Toen was het salon natuurlijk zelf gemaakt met kartonnen dozen, maar nu ben ik trots dat ik deze dozen in stenen heb kunnen omzetten. Ik heb namelijk een huis gekocht met een mooie (verborgen) parel: een eigen schoonheidssalon met privé wellness!

Deze droom kon ik nog niet meteen verwezenlijken, maar ik heb wel ervaring kunnen opdoen bij Waer Waters in Groot-Bijgaarden. Toen ik daar als medewerkster stond, begon het steeds meer te kriebelen om zelf een schoonheidssalon te beginnen. Zo ben ik dan begonnen aan de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Zelfs voordat ik een eigen schoonheidssalon had, waren mijn vriendinnen mijn “proefpersonen”. Ik wilde de kneepjes van het vak leren kennen en hoe leer je dit beter dan zoveel mogelijk te oefenen?

Immens trots dat ik mijn droom heb kunnen verwezenlijken! De opleiding met glans beëindigd heb en ondertussen DE plek bij uitstek gevonden heb om mijn passie uit te oefenen: een eigen schoonheidssalon en privé-wellness gekoppeld aan een fantastische (t)huis!

Waarom Shelly als schoonheidsspecialiste?

Ik vind het belangrijk om de nieuwste technieken op te volgen. Daarom school ik mij voortdurend bij.  Ik volg het gamma aan producten ook op de voet omdat ik steeds uitkijk naar de beste manier om mijn klanten te kunnen verwennen!

Ik hoop dat jullie overtuigd zijn om langs te komen en hopelijk tot binnenkort!