Geniet van allerlei rustgevende schoonheidsbehandelingen

Voelt u de dagelijkse drukte vaak op uw schouders rusten? Gun jezelf dan zeker de minipauze die je verdient. Introduceer een moment waarbij je jezelf niet vult met 'moeten', maar waarbij 'ont-moeten' vooropstaat. Bij schoonheidssalon Go-Zen staat stilte, rust en zorgeloosheid centraal. De tijd nemen en zorgen voor jezelf is van onschatbare waarde waarbij je ook meteen een goede basis legt om voor anderen te zorgen. Maak een afspraak en geniet van een van de vele schoonheidsbehandelingen in Ninove

Een oplossing voor elke huid

Schoonheidsspecialiste Shelly wil haar klanten de beste oplossingen bieden voor ieder huidtype. Daarom worden schoonheidsbehandelingen aangeboden met natuurlijke producten waarbij kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid centraal staan. Ze werkt samen met Body&Bess, een 100% Belgisch familiebedrijf dat sinds 2013 natuurlijke verzorging brengt op basis van hoge concentraties aan natuurlijke, actieve bestanddelen om uw huidweerstad te versterken en op te bouwen. Dit gebeurt door celgroei te stimuleren en de huid te beschermen en herstellen.

Huidverbeterende gelaatsverzorgingen

Hydrodermabrasie:

Een behandeling die de huid intensief opfrist en verzorgt. Dode huidschilfers en talg worden verwijderd waardoor zelfs hardnekkige comedonen aangepakt worden.
Bij hardnekkige comedonen is een kuur aangeraden, met een interval van een 2 à 3 weken tussen elke behandeling. De behandeling is pijnloos en de huid ziet er weer onmiddellijk fris en stralend uit.
De structuur is egaler, de doorbloeding wordt gestimuleerd en een vale teint verdwijnt. Door het gebruik van vloeistoffen ipv kristallen voelt de behandeling zachter aan, maar is zeker even intensief.

4-voudige werking:
- Reinigen & aspireren
- Exfoliatie & peeling
- Hydrateren & kalmeren
- Insluizen/voeden
Voor wie is Hydrodermabrasie geschikt?
In principe voor iedereen, met de focus om onderstaande zaken te verbeteren: Huidveroudering, fijne rimpels, onzuivere huid, grove huidstructuur, doffe huid, rokershuid, pigmentatie
Geschikt voor de meest gevoelige huiden.
Carboxyneo:

3-voudige werking:
- Exfoliatie van de bovenste huidlagen: met een gel gecombineerd met het handstuk verwijderen we dode huidcellen gecombineerd met fruitzuren. De huid wordt rozig door de verhoogde O2 in de huid.
- Insluizen van hoge werkzame werkstoffen: wanneer de huid is voorzien van zuurstof, is dit een teken dat het absorptievermogen van de huid flink is gestimuleerd en kunnen de actieve werkstoffen worden ingesluisd.
- Verhoging van zuurstof toevoer van binnenuit: gedurende de behandeling onstaat er het 'bohr'(*) effect en wordt er zuurstofrijk bloed aangevoerd.

(*) BOHR effect:

Rode bloedcellen bevatten het eiwit hemoglobine dat sterk bindt met zuurstof. Bij de zuurstofopname rond de longen bindt hemoglobine zuurstof aan zich en bij de zuurstofafgifte rond de lichaamscellen geeft hemoglobine zuurstof af. Het lichaam kan de opname en afgifte van zuurstof efficiënter maken. Bij een hoog koolstofdioxidegehalte en een lage pH-waarde wordt ervoor gezorgd dat hemoglobine nog meer zuurstof afgeeft aan de lichaamscellen dan normaal. Deze bindingskracht van hemoglobine met zuurstof heet het 'BOHR' effect.


Je hebt de keuze uit 2 verschillende behandelingen:
Bright: werkt op éclat, uitstraling, opfrissen van de huid
Revive: werkt verstevigend én liftend


Wat kan u verwachten?
Gladde huid, egalere huidteint, verminderd fijne lijntjes/droogte lijntjes, strakkere/verstevigende huid, verminderd rimpels, littekens vervagen, acne verbetert.

Contra-indicaties
Hartproblemen, pacemakers, hoge bloeddruk, nier- en leverproblemen, zwangerschap, kanker, herpes,...

RF-Lifting:

Radio Frequente Lifting bevat het proces waarmee je via radio frequente energie warmte creëert in de huid en hiermee stimuleer je collageensynthese. De huid wordt hierdoor flink verstevigd, wordt voller en verstrakt, waardoor rimpels minder zichtbaar worden. Tevens verbetert het vetophopingen. Door de verbeterde bloedsomloop worden de huidcellen beter gevoed, de elasticiteit neem toe en het gelaat gaat stralen en krijgt een frisse kleur.
Maar het allerbelangrijkste is wel het herstel van de inwendige collageenstructuur van de huid, die het meest opvallende effect van een facelift bewerkstelligt. Zowel dames als heren hebben baat bij een RF-lifting als zij hun gezichtscontouren willen corrigeren en de jeugdige uitstraling en elasticiteit van hun huid graag behouden. De behandeling is absoluut pijnloos. De resultaten zijn al na de eerste behandeling zichtbaar, maar voor de fixatie hiervan worden gemiddeld 4-6 behandelingen aanbevolen.

Contra-indicaties
-18j, zwangerschap/borstvoeding, hartproblemen, pacemakers, hoge bloeddruk, nier- en leverproblemen, implantaten en fillers, kanker,...

SHINE: Hydrodermabrasie €75
GLOW: Carboxyneo + RF-Lifting €90
SPARKLE: Hydrodermabrasie + RF-Lifting €85
ALL-IN-ONE: Hydrodermabrasie + Carboxyneo + RF-Lifting €125

Gelaatsverzorgingen

COMFORT SKIN CARE: Herstel en heropbouw van de meest gevoelige en breekbare huidtypes. Bij personen met een hypersensitieve huis zoals kankerpatiënten, chronisch zieken, mensen met psoriasis of eczeem, ... wordt hiermee de huidimmuniteit verhoogd, alle huidfuncties verbeterd en gevoeligheden gereduceerd.    
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€50
BASIC SKIN CARE: Basisverzorging (Reiniging – peeling – epilatie WB – gelaatsmassage – masker – dagcrème)
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€55
HYDRATING SKIN CARE: Hydraterende verzorging (Reiniging – peeling – epilatie WB – gelaatsmassage – masker – anti-wrinkle serum – dagcrème)
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€60
NOURISHING SKIN CARE: Voedende en herstellende verzorging (Reiniging – peeling – epilatie WB – gelaatsmassage – masker – deep repair & moisturizing serum – dagcrème)
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€60
ANTI-AGE SKIN CARE: Liftende en voedende verzorging (Reiniging – peeling – epilatie WB – gelaatsmassage – deep repair & moisturizing serum – masker – anti-wrinkle serum – dagcrème)
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€65
ULTRA REPAIR & LIFTING SKIN TREATMENT: Deze behandeling biedt de huid een diepgaande behandeling geschikt voor de meest droge en uitgeputte huidtypes die nood hebben aan voeding, verzorging, hydratatie en anti-aging.
Deze behandeling duurt 90 minuten.
€75
HYDRO LIFT TREATMENT: Deze behandeling is uiterst geschikt voor de futloze en gedehydrateerde huid. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, de huid krijgt een intensieve zuurstofbehandeling, toxines worden afgevoerd, de celdeling wordt geactiveerd, weefsels worden intensief hersteld en voedingstekorten aangevuld, rimpels vervagen, kraaienpootjes verminderen, de huid voelt sterker en veerkrachtiger aan.
Deze behandeling duurt 80 minuten
€73
PURE RELAX SKIN TREATMENT: Deze behandeling van maar liefst 90 minuten geeft jouw huid de nodige verzorging én jou het ultieme relaxmoment. Pure Relax Skin Treatment bestaat uit de klassieke basis gelaatsverzorging + hoofdhuidmassage. Tijdens het inwerken van het masker geniet je nog van hand– of voetmassage én als kers op de taart word je lekker warm gehouden door de hotstones. Aan verwennerij geen gebrek! €75

Verder biedt Go-Zen ook twee verschillende verzorgingen voor de onzuivere huidtypes aan:

PURIFYING SKIN CARE: Kortverzorging voor de onzuivere huid met als doel opstoten van acné en comedonen te vermijden (Reiniging – peeling – masker – dagcrème)              
Deze behandeling duurt 40 minuten
€36
SKIN CONTROL TREATMENT: Behandeling met als doel de huid grondig te reinigen, zuiveren, ontstekingen te kalmeren, de opperhuid te vernieuwen en herstellen (Reiniging – peeling – verwijderen van onzuiverheden – epilatie WB – gelaatsmassage – masker – skin control serum – dagcrème)
Deze behandeling duurt 80 minuten
€69

Bekijk ook de wimper- en wenkbrauwbehandelingen:

LASH LIFT (incl. verven) €55
BROW LAMINATION (incl. epileren en verven) €55

Tot slot kan u genieten van de aangeboden combi-arrangementen:

STRESS LESS: Basis gelaatsverzorging + massage van rug, schouders en nek €85
FEEL GOOD: Basis gelaatsverzorging + basis pedicure (de pedicure wordt uitgevoerd tijdens het inwerken van het masker) €79

Ontharingen

Lichaamsontharing:
Onderbenen of bovenbenen (+ knie): €20
Onder- en bovenbenen: €35
Oksels: €12
Bikinilijn (tot sliprand): €20
Volledige bikini: €30
Rug/borst: €30
   
Gelaatsontharingen: 
Wenkbrauwen met wax, afgewerkt met pincet: €8
Bovenlip: €8
Kin: €8
Combi (wenkbrauwen, bovenlip en kin): €20
Kleuren van de wenkbrauwen: €10

Manicure

Manicure
LUXE: (Vijlen – bufferen – handbadje – nagelriemen – handmassage – nagelriemolie + handcrème) €25
BASIS: (Vijlen – bufferen – nagelriemen – nagelriemolie + handcrème) €20
Extra’s:
Lakken: €7
Gelish full color: €25
Gelish french: €27
Gelish permanent afhalen + mini verzorging: €20

Pedicure

LUXE: (Voetbad – voetscrub – desinfectie – vijlen/knippen – verwijderen van eelt – voetmassage – voetcrème) €30
BASIS: (Desinfectie – vijlen/knippen – verwijderen van eelt – voetcrème) €26
SPA: (Voetbad – voetscrub – pedicure – lotion – voetmasker – voetmassage – voetcrème en lakken van de nagels) €40
Extra’s:
Lakken: €7
Gelish full color: €20
Gelish french: €22
Gelish permanent afhalen + mini verzorging: €15
Ontdek ook de combi-arrangementen:
STRESS LESS: Basis gelaatsverzorging + massage van rug, schouders en nek €85
FEEL GOOD: Basis gelaatsverzorging + basis pedicure (de pedicure wordt uitgevoerd tijdens het inwerken van het masker) €79

Massages

Een ontspanningsmassage helpt jou om even afstand te nemen van de dagelijkse drukte. Deze massage wordt rechtstreeks op de huid gegeven zodat u meteen kan ontspannen. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een natuurlijke verwarmde olie.

RUG, SCHOUDER EN NEK: Met een rug-, nek- en schoudermassage geniet je van een ontspannende massage waarbij de volle aandacht naar deze zones gaan.
Deze behandeling duurt 25 minuten.
€33
HOOFD EN GELAAT: Massage waarbij de hoofdhuid, gelaat en decolleté wordt gemasseerd.
Deze behandeling duurt 25 minuten.
€23
VOET EN KUIT: Massage waarbij de voeten en kuiten worden gemasseerd.
Deze behandeling duurt 25 minuten.
€28
VOLLEDIG LICHAAM: Voor wie geen spanning of stress wilt of graag eens volledig wegdroomt en verwent wordt.
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€63
BODY TREATMENT: Rugbehandeling bestaande uit peeling, massage en pakking.
Deze behandeling duurt 45 minuten.
€45
Hotstone massages

ACHTERZIJDE LICHAAM: Ervaar het positieve effect van de hotstones op de sleutelposities op uw rug, schouders, nek en achterzijde van de benen.
Deze behandeling duurt 35 minuten. 

€42
RUG, SCHOUDER EN NEK: Last van rug-, schouder- of nekpijn? Dankzij een massage met hotstones kunnen deze vormen van spierpijn worden aangepakt.
Deze behandeling duurt 25 minuten. 
€38
VOLLEDIG LICHAAM: Stimuleer de bloedsomloop in je volledige lichaam en geniet van het rustgevende effect van een hotstone massage.
Deze behandeling duurt 60 minuten.
€68
Ontdek ook de heerlijke combi-arrangementen:
STRESS LESS: Basis gelaatsverzorging + massage van rug, schouders en nek €85
FEEL GOOD: Basis gelaatsverzorging + basis pedicure (de pedicure wordt uitgevoerd tijdens het inwerken van het masker) €79

Afspraak maken

Ben je overtuigd van het mooie aanbod aan schoonheidsbehandelingen bij Go-Zen in Ninove? Hou je ook van een privé wellness of wat denk je van een beauty party? Voor meer informatie kan je contact opnemen of een afspraak maken. Reserveren kan via deze website, e-mail of sms.

Kattestraat 94 - 9400 Ninove - - 054 44 90 85054 44 90 85 - BTW BE 0732.857.269

Openingsuren

Dinsdag-Zaterdag op afspraak
Zondag enkel privé wellness
Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken